Enchiladas med kylling, ost og paprika
Av: 
Type oppskrift: Middag/lunsj
Forberedelse: 
Koke-/steketid: 
Total tid: 
Serveringer: 3-4
 
Jeg bruker kylling her. Du kan fint bytte ut dette med f.eks bønnemix eller karbonadedeig.
Ingredienser
  • 8 Tortillalefser
  • En hel kylling
  • 3 paprika (gjerne i forskjellige farger)
  • 1 dl fløte
  • 300 gram revet ost
  • Salt og pepper
Instruksjoner
  1. Skjær / riv opp kyllingen i små biter / strimler.
  2. Skjær opp paprika.
  3. Stek kylling og paprika i panne noen minutter. Hell over fløte, salt og pepper.
  4. Legg det som er i pannen over på tortillalefsene.
  5. Legg ost på toppen, og rull sammen tortillalefsene.
  6. Legg disse i en ildfast form, og legg ost på toppen. Osten fungerer som lim for å holde igjen tortillalefsene. Kan også bruke tannpirker.
  7. Stekes i ovn på 180 grader i 8-10 minutter.
Notat
Halvparten av osten kan du bruke inni selve lefsene. Resten kan du legge på toppen til gratinering.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/enchiladas-med-kylling-ost-og-paprika/