Omelett med grønnsaker
Av: 
Forberedelse: 
Koke-/steketid: 
Total tid: 
 
Ingredienser
  • 2 ss smør
  • 3 egg
  • 3 ss vann
  • 40 gram revet hvitost
  • 1 liten tomat
  • Purreløk etter smak (jeg har brukt 10 gram)
  • Rødløk etter smak (jeg har brukt 20 gram)
  • Paprika etter smak (jeg har brukt 15 gram)
  • Salt og pepper
  • Basilikum og oregano
Instruksjoner
  1. Sett stekepanna på ei svak-middels varm plate og ha smøret opp i
  2. Knus 3 egg og ha de i en bolle eller noe annet som er egnet til å vispe i
  3. Ha vann, salt og pepper sammen med eggene og visp blandingen godt sammen
  4. Når smøret har smeltet, heller du blandingen i stekepanna.
  5. Skjær eller riv osten, og fordelen utover halvparten av omeletten
  6. Finhakk alt av grønnsaker og fordel dette jevnt utover halvparten av omeletten
  7. La det steke videre til omeletten har stivnet
  8. Vend den halvdelen uten grønnsaker og ost over den andre, og slå av plata
  9. Finn fram brødskiver eller noe annet, og legg omeletten over på disse.
  10. Spis i vei.
Næringsinnhold
Kalorier: 599 Fett: 14,3 % Mettet fett: 6,0 % Karbohydrater: 1,1 % Sukker: 1,0 % Fiber: 0,4 % Protein: 9,7 %
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/omelett-med-gronnsaker/