Omelett med grønnsaker
Av:
Ørjan
Forberedelse:
10 Minutter
Koke-/steketid:
10 Minutter
Total tid:
20 Minutter
Ingredienser
2 ss smør
3 egg
3 ss vann
40 gram revet hvitost
1 liten tomat
Purreløk etter smak (jeg har brukt 10 gram)
Rødløk etter smak (jeg har brukt 20 gram)
Paprika etter smak (jeg har brukt 15 gram)
Salt og pepper
Basilikum og oregano
Instruksjoner
Sett stekepanna på ei svak-middels varm plate og ha smøret opp i
Knus 3 egg og ha de i en bolle eller noe annet som er egnet til å vispe i
Ha vann, salt og pepper sammen med eggene og visp blandingen godt sammen
Når smøret har smeltet, heller du blandingen i stekepanna.
Skjær eller riv osten, og fordelen utover halvparten av omeletten
Finhakk alt av grønnsaker og fordel dette jevnt utover halvparten av omeletten
La det steke videre til omeletten har stivnet
Vend den halvdelen uten grønnsaker og ost over den andre, og slå av plata
Finn fram brødskiver eller noe annet, og legg omeletten over på disse.
Spis i vei.
Næringsinnhold
Kalorier:
599
Fett:
14,3 %
Mettet fett:
6,0 %
Karbohydrater:
1,1 %
Sukker:
1,0 %
Fiber:
0,4 %
Protein:
9,7 %
Recipe by
Matbok.no
at https://www.matbok.no/omelett-med-gronnsaker/
3.2.2310