Kylling og bacon med potet i pesto
Av: 
Type oppskrift: Middag
En typisk norsk rett.
Forberedelse: 
Koke-/steketid: 
Total tid: 
Serveringer: 2
 
En enkel middag som smaker utrolig godt.
Ingredienser
  • 4 x kyllingfilet
  • 4 x baconstrimler
  • litt brie (eller annen ost)
  • 4-5 poteter
  • pesto
  • krydder
  • olivenolje
  • salt og pepper
Instruksjoner
  1. Legg kyllingen på en skjæreplate og krydre etter ønske. Salt og pepper kan være godt.
  2. Surr bacon rundt filetene
  3. Snitt opp et par hakk i kjøttet og legg i brie (eller annen ost). Legges over i ildfast form.
  4. Skjær potetene i båter eller bruk ferdige oppskjærte poteter fra frysedisken. Legges i ildfast form.
  5. Hell over olje og pesto. Bland potetene med hendene slik at alt dekkes av olje og pesto.
Slik steker du kyllingfilet:
  1. Legg kyllingen i en ildfast form, og stek de i ca 20 minutter på 200 grader varmluft. Tykkelsen på filetene avgjør steketiden.
  2. Potetene stekes like lenge, altså 20 min, 200 grader.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/kylling-og-bacon-med-potet-pesto/