Kylling og bacon med potet i pesto
Av: Vegard
Type oppskrift: Middag
: En typisk norsk rett.
Forberedelse:
Koke-/steketid:
Total tid:
Serveringer: 2
- 4 x kyllingfilet
- 4 x baconstrimler
- litt brie (eller annen ost)
- 4-5 poteter
- pesto
- krydder
- olivenolje
- salt og pepper
- Legg kyllingen på en skjæreplate og krydre etter ønske. Salt og pepper kan være godt.
- Surr bacon rundt filetene
- Snitt opp et par hakk i kjøttet og legg i brie (eller annen ost). Legges over i ildfast form.
- Skjær potetene i båter eller bruk ferdige oppskjærte poteter fra frysedisken. Legges i ildfast form.
- Hell over olje og pesto. Bland potetene med hendene slik at alt dekkes av olje og pesto.
- Legg kyllingen i en ildfast form, og stek de i ca 20 minutter på 200 grader varmluft. Tykkelsen på filetene avgjør steketiden.
- Potetene stekes like lenge, altså 20 min, 200 grader.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/kylling-og-bacon-med-potet-pesto/
3.2.2265