Hjemmelagde fiskekaker
Av: 
Type oppskrift: Middag
Forberedelse: 
Koke-/steketid: 
Total tid: 
Serveringer: 3
 
Ingredienser
  • 400 gram torskefilet
  • Salt og pepper
  • 2 eggehviter
  • 1 ss gressløk
  • 1 ss persille
  • 2 ss potetmel (kan droppes)
Instruksjoner
  1. Hakk opp fisken i små biter og legg alt i en bolle.
  2. Rør inn krydder/urter og eggehviter.
  3. Mix dette i en blender i noen sekunder slik at det blir en passe jevn masse.
  4. Hvis du ønsker potetmel, så tilsetter du et par ss potetmel og rører dette godt inn.
  5. Form fiskedeigen til fiskekaker i ønsket størrelse.
  6. Stekes på 2-4 minutter på hver side på middels varme.
Notat
Steketiden varierer fra hvilken ovn du har, og hvilken stekepanne du bruker.
Recipe by Matbok.no at http://www.matbok.no/hjemmelagde-fiskekaker-2/