Rådyrkjøtt med chilidressing og sopp
Forberedelse:
Koke-/steketid:
Total tid:
Serveringer: 2
- Kjøtt i terninger (rådyr eller annet rødt kjøtt)
- ½ boks kesam
- 1 fedd hvitløk
- ½ chili
- fetaost
- 2 tomater
- 4-5 sopp
- 4 asparges
- Ruccula
- ½ rødløk
- Salatblader
- Skjær kjøttet i terninger, krydre med salt og pepper og stek i smør.
- Del tomatene i 2, og stek de på pannen i 1-2 minutter på høy varme
- Kok asparges i 3 minutter.
- Stek soppen i panne.
- Bland kesam med chili og hvitløk i en blender. Legg i et par ss med vann.
- Bland sammen ruccula, rødløk, salatblader og fetaost.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/radyrkjott-med-chilidressing-og-sopp/
3.4.3177