Laks med grønnsaker
Av: 
Type oppskrift: Middag
Forberedelse: 
Koke-/steketid: 
Total tid: 
Serveringer: 2
 
Ingredienser kan kjøpes på altShop
Ingredienser
  • ½ kg laks (i stykker)
  • 2 store poteter
  • 2 ss eddik
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 ts sukker
  • 2 ss vann
  • 2 gulrøtter
  • ½ agurk
Instruksjoner
  1. Kok poteter og gulrot i ca 30 minutter.
  2. Bland sammen 2 ss eddik, 2 ss vann med ½ ts salt og ½ ts pepper.
  3. Skjær opp agurk med ostehøvel, og legg de i eddiklaken.
  4. Legg fisken i varmt vann (ca 90 grader, ikke kok) i ca 10 minutter.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/laks-med-gronnsaker/