Finhakk 100 g av valnøttene og mandlene i en blender (el. lign.).
Bland alt det tørre sammen i en egen bolle, inkludert nøttene og mandlene.
Bland så det tørre sammen med eggedosisen.
Sett smøret til smelting
Mens du venter på smøret, bland inn cottage cheese.
Bland så inn smøret når det er flytende.
Skrell gulrøttene, riv de og bland de inn i røra
Finn fram ei kakeform (jeg bruker ei på 24 cm) og smør denne eller legg bakepapir i den. Hell så røra opp i.
Stek kaka på nederste rille ved 175 grader i 45-55 minutt.
I god tid før du lager kremosten, må smøret stå ute slikt at det blir mykt.
Bland sammen kremost, smør, melis, vaniljesukker og cottage cheese. Sett dette kjølig mens du venter på at kaka blir helt kald.
Når kaka er helt kald, så deler du den på langs. Smør om lag ¼ til ⅓ av kremen utover midten av kaken, og legg kakedelene sammen igjen. Smør resten av kremen på toppen og på sidene.