Saus til kylling
 
Ingredienser
Sennepssaus
  • ½ dl rødvinseddik
  • 3 ss sukker
  • 70 gram smør
  • 3 dl kremfløte
  • 1 dl sennep (gjerne grov)
  • ½ dl konsentrert kyllingkraft eller buljong/fond
Karrisaus
  • 1-2 ts karri
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 ss smør (ikke margarin)
  • ca 1 dl ananasjuice
  • pepper og salt
Instruksjoner
Sennepssaus
  1. Kok inn sukker og vineddik til en kremet konsistens.
  2. Bland inn smør og rør jevnt.
  3. Tilsett så sennep, fløte og kraften og la det småkoke i 2-3 minutter.
Karrisaus
  1. Fres karri og smør i en kjele.
  2. Tilsett juicen og kok til en passe tykk saus.
  3. Bland så inn crème fraîche og smak tl med pepper og salt.
Recipe by Matbok.no at http://www.matbok.no/saus-til-kylling/