Dressing til salat
Forberedelse:
Koke-/steketid:
Total tid:
- 0,5 boks med tyrkisk eller gresk yoghurt
- 2 hvitløksfedd
- 1 agurk
- frisk mynte
- salt og pepper
- 3 dl rømme
- 1 neve friske urter
- 1 ss sukker
- 0,5 ts tikka masala-krydder
- litt limesaft
- 3 dl matyoghurt
- 1 ss persille (frisk)
- 1 ss basilikum (frisk)
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss vårløk
- ¼ rød paprika av den søte typen
- 1 ts sukker
- smak til med pepper og salt til slutt
- Riv agurken på et rivjern.
- Bland agurken inn med yoghurten.
- Legg i finrevet hvitløk og smak til med pepper og salt. Legg i mynte helt til slutt.
- Finhakk hvitløken.
- Finhakk urtene.
- Miks sammen hvitløk, urter og rømme.
- Smak til med limesaft og krydder.
- Start med å finhakke paprika og urter.
- Finhakk hvitløken.
- Miks sammen sukker, hvitløk, urter og yoghurt.
- Smak til med pepper og salt helt til slutt.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/dressing-til-salat/
3.2.2807