Stekt lammehjerte med chili
Forberedelse: 
Koke-/steketid: 
Total tid: 
 
Ingredienser
  • 2 stk hjerte
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 stk chili
  • 2 ss sitron- eller limesaft
  • 1 ts rosmarin
  • 1 ts timian
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • Litt olivenolje
Instruksjoner
  1. Rens hjeret for hjerteklaffer, hinner og blod. Del så hjertet opp i stykker.
  2. Finhakk chili, hvitløk og bland dette sammen med krydder og urter og tilsett litt olivenolje og sitronsaft.
  3. Smør hjertene inn med blandingen og la det ligge på benken i noen timer (gjerne over natten i kjøleskap).
  4. Stek hjertene i ca 3 minutter på hver side, middels varme. Det er best om de er litt rød/rosa i midten.
  5. Kan serveres med en salat, eller en god stappe av rotgrønnsaker.
Recipe by Matbok.no at http://www.matbok.no/stekt-lammehjerte-med-chili/