Stekt ris med kylling
 
Ingredienser
  • 2 dl ris
  • 1 løk
  • 1 paprika
  • 1 tomat
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 store kyllingfileter
  • litt smør til steking
  • ½ ts pepper
  • ½ ts salt
  • ½ ts chilipulver
Instruksjoner
  1. Kok ris (se fremgangsmåte på pakken).
  2. Hakk opp løk, paprika og tomat.
  3. Finhakk hvitløk.
  4. Del kyllingfileten i mindre biter.
  5. Stek/brun kyllingfilet i panne med smør. Tilsett krydderet (pepper, salt, chili).
  6. Fjern kyllingen fra panna, og stek løk og paprika i ca 5 minutter på middels varme.
  7. Tilsett så tomat og ferdig kokt ris.
  8. Tilsett så til slutt kyllingen, og la det trekke på svak varme i ca 8-10 minutter med lokk.
Recipe by Matbok.no at http://www.matbok.no/stekt-ris-med-kylling/