Omelett i ovn
Av: 
Forberedelse: 
Koke-/steketid: 
Total tid: 
Serveringer: 3-4
 
Ingredienser
  • 18 egg
  • 15-18 ss vann (eller melk)
  • krydder etter ønske (jeg bruker chili, ingefær, gurkemeie, spisskummen, paprika, salt og pepper)
Instruksjoner
  1. Bland egg og krydder i en blender eller visp de i en bolle
  2. Hell blandingen over i en smurt ildfast form, eller en form med bakepapir
  3. Stek først på 10 minutt og rør litt rundt for å løsne på blandingen
  4. Stek nye 10 minutt, og rør litt i blandingen
  5. Stek så 5 minutt til. Har den stivnet, er den ferdig
  6. Oppbevar i bokser i kjøleskap. Kan ligge 5-7 dager
Næringsinnhold
Kalorier: 140 pr 100 g Fett: 10,2% Karbohydrater: 0,3% Protein: 12,4%
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/omelett-i-ovn/