Enchiladas med kylling, ost og paprika
Av: Vegard
Type oppskrift: Middag/lunsj
Forberedelse:
Koke-/steketid:
Total tid:
Serveringer: 3-4
- 8 Tortillalefser
- En hel kylling
- 3 paprika (gjerne i forskjellige farger)
- 1 dl fløte
- 300 gram revet ost
- Salt og pepper
- Skjær / riv opp kyllingen i små biter / strimler.
- Skjær opp paprika.
- Stek kylling og paprika i panne noen minutter. Hell over fløte, salt og pepper.
- Legg det som er i pannen over på tortillalefsene.
- Legg ost på toppen, og rull sammen tortillalefsene.
- Legg disse i en ildfast form, og legg ost på toppen. Osten fungerer som lim for å holde igjen tortillalefsene. Kan også bruke tannpirker.
- Stekes i ovn på 180 grader i 8-10 minutter.
Halvparten av osten kan du bruke inni selve lefsene. Resten kan du legge på toppen til gratinering.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/enchiladas-med-kylling-ost-og-paprika/
3.2.2310