Hjemmelagde kjøttkaker
Av: 
Type oppskrift: Middag
Forberedelse: 
Koke-/steketid: 
Total tid: 
Serveringer: 2-3
 
Ingredienser
  • En pakke karbonadedeig (400-600 gram)
  • 1 løk
  • 1 chili
  • 1 ts muskat
  • 1 ts ingefær
  • 1 egg
  • 1 ss potetmel
  • Salt og pepper (ca 1 ts av hver, eller det du føler er best)
Instruksjoner
  1. Finhakk løk, og bland dette med alt i en beholder.
  2. Bland gjerne karbonadedeigen til slutt.
  3. Ta ut en toppet ss med deig, og form de til kjøttkaker (se video).
  4. Stek hver kjøttkake i en panne med smør. Først 30-45 sekund på hver side ved høy varme.
  5. Så ned til middels/svak varme i ca 5-7 minutter på hver side. Legg gjerne på lokk.
  6. Se at kjøttkakene er gjennomstekte før servering. De skal ikke være rød/rosa i midten.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/hjemmelagde-kjottkaker/