Hjemmelagde fiskekaker
Av: Vegard
Type oppskrift: Middag
Forberedelse:
Koke-/steketid:
Total tid:
Serveringer: 3
- 400 gram torskefilet
- Salt og pepper
- 2 eggehviter
- 1 ss gressløk
- 1 ss persille
- 2 ss potetmel (kan droppes)
- Hakk opp fisken i små biter og legg alt i en bolle.
- Rør inn krydder/urter og eggehviter.
- Mix dette i en blender i noen sekunder slik at det blir en passe jevn masse.
- Hvis du ønsker potetmel, så tilsetter du et par ss potetmel og rører dette godt inn.
- Form fiskedeigen til fiskekaker i ønsket størrelse.
- Stekes på 2-4 minutter på hver side på middels varme.
Steketiden varierer fra hvilken ovn du har, og hvilken stekepanne du bruker.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/hjemmelagde-fiskekaker-2/
3.2.2310