Kalkunfilet med gul ris og asparges
Av: 
Type oppskrift: Middag
Forberedelse: 
Koke-/steketid: 
Total tid: 
Serveringer: 2
 
Ingredienser kan kjøpes på altShop
Ingredienser
  • 2-4 kalkunfilet
  • 4-5 asparges
  • 120 gram ris (f.eks en boil-in-bag basmati)
  • smør
  • krydder
  • (oliven og tomat)
Instruksjoner
  1. Skjær kalkunen i passende biter, og krydre godt med ønsket krydder. Legg i en ildfast form.
  2. Sett i forvarmet ovn på 200 grader, og stek i ca 13-15 minutter. Legg gjerne på oliven ved siden av kjøttet.
  3. Smelt en klatt smør i en kjele på middels varme, og tilsett ris og krydder. Bland godt i 30 sekunder mens varmen er på.
  4. Tilsett vann, og kok opp. Skru så ned varmen og la det putre så lenge det står på pakken. Bruk lokk.
  5. Legg asparges på risen når det er igjen 5-6 minutter av koketiden. Husk lokk.
  6. Skjær cherrytomat eller vanlig tomat i biter, og hiv inn i ovnen på kjøttet når det er igjen 1-2 minutter av steketiden.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/kalkunfilet-med-gul-ris-og-asparges/