Stekt lammehjerte med chili
Forberedelse:
Koke-/steketid:
Total tid:
- 2 stk hjerte
- 2 fedd hvitløk
- 2 stk chili
- 2 ss sitron- eller limesaft
- 1 ts rosmarin
- 1 ts timian
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- Litt olivenolje
- Rens hjeret for hjerteklaffer, hinner og blod. Del så hjertet opp i stykker.
- Finhakk chili, hvitløk og bland dette sammen med krydder og urter og tilsett litt olivenolje og sitronsaft.
- Smør hjertene inn med blandingen og la det ligge på benken i noen timer (gjerne over natten i kjøleskap).
- Stek hjertene i ca 3 minutter på hver side, middels varme. Det er best om de er litt rød/rosa i midten.
- Kan serveres med en salat, eller en god stappe av rotgrønnsaker.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/stekt-lammehjerte-med-chili/
3.2.2925