Omelett i ovn
Av:
Vegard
Forberedelse:
5 Minutter
Koke-/steketid:
25 Minutter
Total tid:
30 Minutter
Serveringer:
3-4
Ingredienser
18 egg
15-18 ss vann (eller melk)
krydder etter ønske (jeg bruker chili, ingefær, gurkemeie, spisskummen, paprika, salt og pepper)
Instruksjoner
Bland egg og krydder i en blender eller visp de i en bolle
Hell blandingen over i en smurt ildfast form, eller en form med bakepapir
Stek først på 10 minutt og rør litt rundt for å løsne på blandingen
Stek nye 10 minutt, og rør litt i blandingen
Stek så 5 minutt til. Har den stivnet, er den ferdig
Oppbevar i bokser i kjøleskap. Kan ligge 5-7 dager
Næringsinnhold
Kalorier:
140 pr 100 g
Fett:
10,2%
Karbohydrater:
0,3%
Protein:
12,4%
Recipe by
Matbok.no
at https://www.matbok.no/omelett-i-ovn/
3.2.2124