Lun potetsalat med tomat og feta
Av: 
Type oppskrift: Salat
 
Gode matvarer kan kjøpes på altShop
Ingredienser
  • ca halv kg poteter
  • 3-4 vårløk
  • ½ rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 5-10 soltørkede tomater
  • 5 cherrytomater
  • Liten neve fersk koriander
  • Liten neve ruccola
  • Olivenolje
  • Havsalt
  • Pepper
  • Dressing:
  • 3-4 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss eplecidereddik (eventuelt kun den ene)
  • 1 ts dijonsennep
  • Sitronsaft fra ½ sitron
  • Salt og pepper
Instruksjoner
  1. Kutt potetene i små biter
  2. Legg potetene i en form eller på et stekebrett, hell over olivenolje og salt. Stek de på 200 grader varmluft i ca 20 minutter (rør i potetene underveis for å unngå at de stekes mer på én side)
  3. Skjær opp grønnsakene og urtene og bland sammen med potetene
  4. Bland sammen ingrediensene i dressingen, og bland dette inn i potetsalaten.
  5. Legg på fetaost før servering
  6. Server lun potetsalat med urter på toppen.
Næringsinnhold
Kalorier: 70 pr 100
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/lun-potetsalat/