Lun potetsalat med tomat og feta
Av: Vegard
Type oppskrift: Salat
- ca halv kg poteter
- 3-4 vårløk
- ½ rødløk
- 2 fedd hvitløk
- 5-10 soltørkede tomater
- 5 cherrytomater
- Liten neve fersk koriander
- Liten neve ruccola
- Olivenolje
- Havsalt
- Pepper
- Dressing:
- 3-4 ss olivenolje
- 1 ss balsamicoeddik
- 1 ss eplecidereddik (eventuelt kun den ene)
- 1 ts dijonsennep
- Sitronsaft fra ½ sitron
- Salt og pepper
- Kutt potetene i små biter
- Legg potetene i en form eller på et stekebrett, hell over olivenolje og salt. Stek de på 200 grader varmluft i ca 20 minutter (rør i potetene underveis for å unngå at de stekes mer på én side)
- Skjær opp grønnsakene og urtene og bland sammen med potetene
- Bland sammen ingrediensene i dressingen, og bland dette inn i potetsalaten.
- Legg på fetaost før servering
- Server lun potetsalat med urter på toppen.
Recipe by Matbok.no at https://www.matbok.no/lun-potetsalat/
#version#