• Oppskrifter
  • Tips / info
    • Bake-/koke-/steketips
    • Kraft
  • Om
    • Om innholdet
    • Hvem er vi
  • Sosiale medier
    • Facebook
    • Google+
    • Twitter
  • Arkiv

Matbok.no

En hverdag med rene og sunne produkter

  • Middag
    • Fisk og sjømat
    • Kjøtt
    • Pizza
    • Supper
    • Tex-Mex
    • Vegetar
  • Småretter
    • Dessert og kaffemat
    • Frokost og lunsj
    • Matpakke og turmat
    • Pålegg
    • Salater
  • Bakervare
    • Boller
    • Brød og rundstykker
    • Kjeks og kaker
    • Diverse bakervare
  • Kjøledisken
  • Tilbehør
  • Tradisjonsmat

Kyllingkraft

23. september 2013

Kyllingkraft er noe av det letteste du kan lage. Det er også mye bedre og sunnere enn ferdig kyllingkraft du får kjøpt i butikken. Det eneste som tar tid er kokingen. Den skal småkoke i ca 2 timer så det er greit å enten planlegge i god tid, eller lage opp i store mengder når du først holder på.

Du kan blande inn de grønnsakene og råvarene du ønsker selv. Under finner du et forslag som jeg selv bruker når jeg lager kyllingkraft. Når du har ferdig kyllingkraft, så kan du f.eks bruke den til å lage en god kyllingsuppe fra bunnen.

Se under for hvordan du lager kyllingkraft fra bunnen.

Kyllingkraft
 
Print
Forberedelse
20 Minutter
Koke-/steketid
2 Timer
Total tid
2 Timer 20 Minutter
 
Bruk de råvarene du selv ønsker. Dette er kun et forslag som jeg vet fungerer.
Av: Vegard
Type oppskrift: Kraft
Ingredienser
  • 1 kylling
  • 1 gulrot
  • 1 stangselleri
  • 1 sjalottløk
  • 1 hvitløk
  • 1 tomat eller 3 cherrytomater
Instruksjoner
  1. Fjern det meste av kjøttet på kyllingen og legg dette til siden (kan brukes i en suppe eller annen rett). Legg skroget og skinnet i en gryte.
  2. Hakk opp grønnsakene i biter og legg de i gryta.
  3. La dette småkoke i minst 1 time og opptil 2 timer.
  4. Sil kraften. Klar til bruk.
3.2.2265

 

Se også:

Ingen relaterte oppskrifter finnes...

Filed Under: Kraft, Tips / info

Trackbacks

  1. Kyllingsuppe med ingefær og sitrongress - Matbok.no sier:
    29. september 2013, kl. 09:15

    […] på den indiske kyllingsuppen er mager og sunn, siden den omtrent kun inneholder kyllingkraft, kylling, kokosmelk og grønnsaker. Den er også ekstremt lett å lage, og starter du kl 12, så er […]

Populære oppskrifter

  • Koke kålKoke kål
  • Hjemmelaget tacokrydderHjemmelaget tacokrydder
  • Hjemmelagde karbonaderHjemmelagde karbonader
  • Steke hel kylling i ovnSteke hel kylling i ovn
  • Hjemmelaget kjøttkaker med eggHjemmelaget kjøttkaker med egg
  • Saus til biffSaus til biff
  • Hjemmelaget jordbærsyltetøyHjemmelaget jordbærsyltetøy
  • Dressing til salatDressing til salat
  • Hjemmelaget surkål (fermentert)Hjemmelaget surkål (fermentert)
  • Hjemmelaget guacamoleHjemmelaget guacamole
  • Grovbrød uten frøGrovbrød uten frø
  • Sunne brownies på under 5 minutterSunne brownies på under 5 minutter
  • Hvordan koke poteterHvordan koke poteter
  • Koke høneKoke høne
  • Hjemmelaget pizzasaus uten kokingHjemmelaget pizzasaus uten koking
Matbok.no

Fokuset vårt er

  • lite raffinert sukker
  • mat fra grunnen
  • ren mat

Copyright © 2021 ·Lifestyle Pro Theme · Genesis Framework by StudioPress · WordPress · Log in