• Oppskrifter
  • Tips / info
    • Bake-/koke-/steketips
    • Kraft
  • Om
    • Om innholdet
    • Hvem er vi
  • Sosiale medier
    • Facebook
    • Twitter

Matbok.no

En hverdag med rene og sunne produkter

  • Middag
    • Fisk og sjømat
    • Kjøtt
    • Pizza
    • Supper
    • Tex-Mex
    • Vegetar
  • Småretter
    • Dessert og kaffemat
    • Frokost og lunsj
    • Matpakke og turmat
    • Pålegg
    • Salater
  • Bakervare
    • Boller
    • Brød og rundstykker
    • Kjeks og kaker
    • Diverse bakervare
  • Kjøledisken
  • Tilbehør
  • Tradisjonsmat

Koke kål

2. mai 2015

Hvordan koke kål? Her får du svaret.

Vil du ha kål til middag, men vet ikke helt hvordan du skal koke kål? Da har du kommet til riktig side.

Koke kål (smørdampet kål)
 
Print
Ingredienser
  • 1 hodekål
  • litt smør
  • 1-2 dl vann
Instruksjoner
  1. Riv av det ytterste laget på kålen.
  2. Del kålen slik at du sitter igjen med 8 deler.
  3. Ha i 1-2 dl vann i en kjele, og legg i kålen. Legg en klatt smør på toppen.
  4. Sett på svak til middels varme, og legg på lokk.
  5. La dette dampe i ca 35 minutter (med lokk).
#version#

Se også:

hvordan koke poteterHvordan koke poteter koke torskHvordan koke torsk hvordan koke høneKoke høne

Filed Under: Tilbehør

Populære oppskrifter

  • dressing til salatDressing til salat
  • koke kålKoke kål
  • hvordan koke poteterHvordan koke poteter
  • Hjemmelaget tacokrydderHjemmelaget tacokrydder
  • Hjemmelaget jordbærsyltetøyHjemmelaget jordbærsyltetøy
  • Grovbrød uten frøGrovbrød uten frø
  • hel kylling i ovnSteke hel kylling i ovn
  • hjemmelagde karbonaderHjemmelagde karbonader
  • hjemmelagde kjøttkakerHjemmelaget kjøttkaker med egg
  • saus til biffSaus til biff
  • surkålHjemmelaget surkål (fermentert)
  • mating av surdeigMating av surdeig
  • biff stroganoffBiff stroganoff
  • myseMyse av kefir
  • pannekaker laget på surdeigPannekaker uten melk laget på surdeig
Matbok.no

Fokuset vårt er

  • lite raffinert sukker
  • mat fra grunnen
  • ren mat

Copyright © 2025 ·Lifestyle Pro Theme · Genesis Framework by StudioPress · WordPress · Log in