• Oppskrifter
  • Tips / info
    • Bake-/koke-/steketips
    • Kraft
  • Om
    • Om innholdet
    • Hvem er vi
  • Sosiale medier
    • Facebook
    • Twitter

Matbok.no

En hverdag med rene og sunne produkter

  • Middag
    • Fisk og sjømat
    • Kjøtt
    • Pizza
    • Supper
    • Tex-Mex
    • Vegetar
  • Småretter
    • Dessert og kaffemat
    • Frokost og lunsj
    • Matpakke og turmat
    • Pålegg
    • Salater
  • Bakervare
    • Boller
    • Brød og rundstykker
    • Kjeks og kaker
    • Diverse bakervare
  • Kjøledisken
  • Tilbehør
  • Tradisjonsmat

Biff stroganoff

19. januar 2014

Biff stroganoff er alltid en sikker vinner rundt middagsbordet. Oppskrift finner du under.

Denne oppskriften er utrolig enkel å lage. Det tar ca 30 minutter fra du finner frem råvarene, til retten står serveringsklar på bordet.

Det kan være lurt å sette på risen i begynnelsen, siden denne ordner seg selv. Bruker du en ris som kun trenger 10 minutter koketid, så kan du vente litt med å koke denne.

Ellers så er det ikke så mye å tenke på. Start øverst i oppskriften, så vil alt gå knirkefritt.

Under finner du oppskrift på en meget god biff stroganoff.

Biff stroganoff
 
Print
Forberedelse
25 Minutter
Koke-/steketid
5 Minutter
Total tid
30 Minutter
 
Oppskriften holder til 2 voksne og 1 barn.
Av: Vegard
Type oppskrift: Middag
Serveringer: 3
Ingredienser
  • 500 gram biffkjøtt
  • 1 stor løk
  • 1-2 ss tomatpuré
  • 4-5 store champignon
  • 2 dl kraft (f.eks kyllingkraft)
  • 2 dl rømme
  • 125 gram ris (én boil-in-bag, f.eks basmati)
  • Salt og pepper
Instruksjoner
  1. Skjær kjøttet i biter/strimler og stek det på høy varme i smør. Legg kjøtt i en gryte.
  2. Skjær opp løk, og stek det brunt. Legg i gryte.
  3. Tilsett 1-2 ss tomatpuré.
  4. Kutt opp champignon i små skiver og legg de i gryten.
  5. Tilsett kraften og rømme.
  6. Kok 4-5 minutter.
  7. Serveres med ris og tomater.
3.2.2265

Se også:

saus til biffSaus til biff kylling, bacon, pestoKylling og bacon med potet i pesto kylling og mozzarellaKylling med mozzarella og grønnsaker

Filed Under: Kjøtt, Middag

Populære oppskrifter

  • koke kålKoke kål
  • dressing til salatDressing til salat
  • Hjemmelaget tacokrydderHjemmelaget tacokrydder
  • hvordan koke poteterHvordan koke poteter
  • Hjemmelaget jordbærsyltetøyHjemmelaget jordbærsyltetøy
  • hjemmelagde karbonaderHjemmelagde karbonader
  • hel kylling i ovnSteke hel kylling i ovn
  • hjemmelagde kjøttkakerHjemmelaget kjøttkaker med egg
  • Grovbrød uten frøGrovbrød uten frø
  • saus til biffSaus til biff
  • surkålHjemmelaget surkål (fermentert)
  • mating av surdeigMating av surdeig
  • Hjemmelaget guacamoleHjemmelaget guacamole
  • Hjemmelaget peanøttsmørHjemmelaget peanøttsmør
  • myseMyse av kefir
Matbok.no

Fokuset vårt er

  • lite raffinert sukker
  • mat fra grunnen
  • ren mat

Copyright © 2023 ·Lifestyle Pro Theme · Genesis Framework by StudioPress · WordPress · Log in