• Oppskrifter
  • Tips / info
    • Bake-/koke-/steketips
    • Kraft
  • Om
    • Om innholdet
    • Hvem er vi
  • Sosiale medier
    • Facebook
    • Twitter

Matbok.no

En hverdag med rene og sunne produkter

  • Middag
    • Fisk og sjømat
    • Kjøtt
    • Pizza
    • Supper
    • Tex-Mex
    • Vegetar
  • Småretter
    • Dessert og kaffemat
    • Frokost og lunsj
    • Matpakke og turmat
    • Pålegg
    • Salater
  • Bakervare
    • Boller
    • Brød og rundstykker
    • Kjeks og kaker
    • Diverse bakervare
  • Kjøledisken
  • Tilbehør
  • Tradisjonsmat

Hjemmelagde karbonader

9. mars 2014

Hjemmelagde karbonader er en sikker vinner rundt middagsbordet.

Hjemmelagde karbonader er veldig enkelt å lage. Det som er så fint, er at du kan tilsette akkurat de råvarene du liker i deigen. Om det er hvitløk eller gurkemeie, så velger du det helt selv.

Du kan selvsagt bruke kjøttdeig i hjemmelagde karbonader. Personlig rører jeg ikke kjøttdeig siden det er altfor mye dårlig kjøtt og fett i det. Karbonadedeig er et renere og bedre produkt…men også noe dyrere.

Hjemmelagde karbonader
 
Print
Gode matvarer kan kjøpes på altShop eller iHerb.
Holder til ca 6 stk.
Av: Vegard
Type oppskrift: Middag
Serveringer: 3
Ingredienser
  • 400-500 gram karbonadedeig
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 hel løk
  • 1 chili
  • 1 egg
  • 1-2 ts salt/pepper
  • 1-2 ts timian
  • ¼ dl vann
Til steking
  • Smør
Instruksjoner
  1. Finhakk løken og chili.
  2. Bland alt godt sammen.
  3. Krydre etter ønske.
  4. Form til runde karbonader.
  5. Stekes på hver side i ca 3 minutter på middels til sterk varme.
  6. Prøv deg fram, og sjekk at den er gjennomstekt.
Næringsinnhold
Kalorier: 104 pr 100 g Fett: 3% Karbohydrater: 0% Natrium: 451 mg/100 g Protein: 19%
#version#

Se også:

hjemmelagde fiskekakerHjemmelagde fiskekaker hjemmelagde kjøttkakerHjemmelaget kjøttkaker med egg hjemmelagde tortillalefserHjemmelagde tortillalefser (med fyll)

Filed Under: Frokost og lunsj, Kjøtt, Middag, Småretter

Trackbacks

  1. Hjemmelagde karbonader | Recipeseasy.com sier:
    31. januar 2015, kl. 10:24

    […] Les hele beskrivelsen […]

Populære oppskrifter

  • dressing til salatDressing til salat
  • koke kålKoke kål
  • hvordan koke poteterHvordan koke poteter
  • Hjemmelaget tacokrydderHjemmelaget tacokrydder
  • Hjemmelaget jordbærsyltetøyHjemmelaget jordbærsyltetøy
  • Grovbrød uten frøGrovbrød uten frø
  • hel kylling i ovnSteke hel kylling i ovn
  • hjemmelagde karbonaderHjemmelagde karbonader
  • hjemmelagde kjøttkakerHjemmelaget kjøttkaker med egg
  • saus til biffSaus til biff
  • surkålHjemmelaget surkål (fermentert)
  • mating av surdeigMating av surdeig
  • biff stroganoffBiff stroganoff
  • myseMyse av kefir
  • pannekaker laget på surdeigPannekaker uten melk laget på surdeig
Matbok.no

Fokuset vårt er

  • lite raffinert sukker
  • mat fra grunnen
  • ren mat

Copyright © 2025 ·Lifestyle Pro Theme · Genesis Framework by StudioPress · WordPress · Log in