• Oppskrifter
  • Tips / info
    • Bake-/koke-/steketips
    • Kraft
  • Om
    • Om innholdet
    • Hvem er vi
    • Kontakt
  • Sosiale medier
    • Facebook
    • Google+
    • Twitter
  • Arkiv

Matbok.no

En hverdag med rene og sunne produkter

  • Middag
    • Fisk og sjømat
    • Kjøtt
    • Pizza
    • Supper
    • Tex-Mex
    • Vegetar
  • Småretter
    • Dessert og kaffemat
    • Frokost og lunsj
    • Matpakke og turmat
    • Pålegg
    • Salater
  • Bakervare
    • Boller
    • Brød og rundstykker
    • Kjeks og kaker
    • Diverse bakervare
  • Kjøledisken
  • Tilbehør
  • Tradisjonsmat

Gratinerte poteter

9. mars 2015

Gratinerte poteter står på menyen i dag. Passer perfekt til f.eks biff eller kylling.

Gratinerte poteter
 
Print
Forberedelse
15 Minutter
Koke-/steketid
35 Minutter
Total tid
50 Minutter
 
Av: Vegard
Serveringer: 2
Ingredienser
  • Potet, 4 stk
  • Ost, revet, 100 gram
  • Sjampinjong, 100 gram
  • Matfløte, 3 dl
  • Hvitløk, 1 fedd
  • Salt og pepper etter behov
Instruksjoner
  1. Skrell potetene og skjær de i tynne skiver.
  2. Legg potetene lagvis med revet ost, sjampinjong i skiver og finhakket hvitløk.
  3. Fløte helles over formen til slutt.
  4. Stekes på 200 grader i ca 35-40 minutter.
3.2.2925

Se også:

potetsalat med eplePotetsalat med eple hjemmelaget potetmosHjemmelaget potetmos hvordan koke poteterHvordan koke poteter

Filed Under: Middag, Tilbehør, Vegetar

Populære oppskrifter

  • Hjemmelaget tacokrydderHjemmelaget tacokrydder
  • Hjemmelagde karbonaderHjemmelagde karbonader
  • Steke hel kylling i ovnSteke hel kylling i ovn
  • Koke kålKoke kål
  • Hjemmelaget kjøttkaker med eggHjemmelaget kjøttkaker med egg
  • Saus til biffSaus til biff
  • Hjemmelaget guacamoleHjemmelaget guacamole
  • Hjemmelaget jordbærsyltetøyHjemmelaget jordbærsyltetøy
  • Sunne brownies på under 5 minutterSunne brownies på under 5 minutter
  • Hjemmelaget surkål (fermentert)Hjemmelaget surkål (fermentert)
Matbok.no

Fokuset vårt er

  • lite raffinert sukker
  • mat fra grunnen
  • ren mat

Kopirett © 2019 matbok.no - Log in