• Oppskrifter
  • Tips / info
    • Bake-/koke-/steketips
    • Kraft
  • Om
    • Om innholdet
    • Hvem er vi
  • Sosiale medier
    • Facebook
    • Twitter

Matbok.no

En hverdag med rene og sunne produkter

  • Middag
    • Fisk og sjømat
    • Kjøtt
    • Pizza
    • Supper
    • Tex-Mex
    • Vegetar
  • Småretter
    • Dessert og kaffemat
    • Frokost og lunsj
    • Matpakke og turmat
    • Pålegg
    • Salater
  • Bakervare
    • Boller
    • Brød og rundstykker
    • Kjeks og kaker
    • Diverse bakervare
  • Kjøledisken
  • Tilbehør
  • Tradisjonsmat

Squash- og potetgrateng med cottage cheese

10. oktober 2014

squash- og potetgrateng

Squash- og potetgrateng   Print Ingredienser kan kjøpes på altShop Av: Vegard Type oppskrift: Middag Ingredienser 500 gram poteter 4 squash 1 boks cottage cheese 4 egg 1 ss timian 2 hvitløksfedd 3 ss hakket gressløk 2 ss hakket basilikum olivenolje salt og pepper Instruksjoner Skrell poteter, skjær dem i biter, og kok de i […]

Filed Under: Middag, Vegetar

Pizza med blomkålbunn

22. august 2014

pizza, blomkålbunn

Pizza med blomkålbunn smaker utrolig godt. Pizza med blomkålbunn   Print Forberedelse 20 Minutter Koke-/steketid 47 Minutter Total tid 1 Time 7 Minutter   Ingredienser kan kjøpes på altShop. Av: Vegard Type oppskrift: Middag Serveringer: 3 Ingredienser Bunn 1 hode blomkål 1 ts tørket oregano 1 ts hvitløkspulver 1 ts salt 1 ss olivenolje 1 […]

Filed Under: Middag, Pizza

Laks med grønnsaker

23. juli 2014

laks og grønnsaker

Laks og grønnsaker står på menyen. Villaks, for å være helt nøyaktig. Villaksen har kommet til Molde. Dette er sesongvare og selges kun et par måneder i løpet av året. Jeg kjøpte 1 kg hos den lokale fiskehandleren ved bussholdeplassen i Molde. Betalte ca 180 kr for litt over 1 kg med laksestykker. Middagen med laks […]

Filed Under: Fisk og sjømat, Middag

Kalkunfilét med gul ris og asparges

26. juni 2014

kalkun med ris og asparges

En sunn og god middag som tar under 15 minutter å tilberede. I dag er det kalkunkjøtt som står på menyen. Jeg er glad i lyst kjøtt, og kalkun sies å være hakket sunnere enn kylling. Kalkunkjøttet deler jeg opp i mindre biter, slik at steketiden reduseres med noen minutter. Jeg får også dekt mer […]

Filed Under: Kjøtt, Middag

Hjemmelagde fiskekaker

4. april 2014

hjemmelagde fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker er godt, enkelt og veldig sunt. Lages på under 20 minutter. Hjemmelagde fiskekaker er noe som de fleste har smakt før. Enten hos mor eller bestemor, eller du har kanskje kjøpt «hjemmelagde» fiskekaker i ferskvaredisken på en gourmetbutikk. Uansett, de fleste har smakt det, og mange av de som ikke liker fisk, spiser […]

Filed Under: Fisk og sjømat, Middag

Koke høne

27. mars 2014

hvordan koke høne

Hvordan koker du høne? Svaret får du under. Koke høne sa du? Under finner du fremgangsmåten. Enjoy! Hvordan koke høne   Print Forberedelse 15 Minutter Koke-/steketid 2 Timer Total tid 2 Timer 15 Minutter   Gode matvarer kan kjøpes på altShop Av: Vegard Type oppskrift: Middag Serveringer: 4 Ingredienser 1 hel høne (tint) ½ ts […]

Filed Under: Bake-/koke-/steketips, Tips / info

Ovnsbakt torsk med pesto

17. mars 2014

ovnsbakt torsk

Ovnsbakt torsk er godt, enkelt og sunt. Når du skal gå løs på ovnsbakt torsk, er det lurt å ta ut fisken fra fryseren i god tid før tilberedning. Legg den gjerne i kjøleskap dagen før, så får de en langsom og fin opptining. Ovnsbakt torsk er en fin måte å tilberede fisk på. Det […]

Filed Under: Fisk og sjømat, Middag

Hjemmelagde karbonader

9. mars 2014

hjemmelagde karbonader

Hjemmelagde karbonader er en sikker vinner rundt middagsbordet. Hjemmelagde karbonader er veldig enkelt å lage. Det som er så fint, er at du kan tilsette akkurat de råvarene du liker i deigen. Om det er hvitløk eller gurkemeie, så velger du det helt selv. Du kan selvsagt bruke kjøttdeig i hjemmelagde karbonader. Personlig rører jeg […]

Filed Under: Frokost og lunsj, Kjøtt, Middag, Småretter

Hjemmelaget kjøttkaker med egg

21. februar 2014

hjemmelagde kjøttkaker

Hjemmelagde kjøttkaker med egg er en sikker vinner ved middagsbordet. Når jeg skal lage verdens beste hjemmelagde kjøttkaker, så er jeg opptatt av å få inn mest mulig smak, uten å ødelegge kjøttkakefølelsen. Du velger selvsagt selv hva du ønsker å putte i de, men løk er ofte vanlig. Jeg liker de litt sterke, så […]

Filed Under: Kjøtt, Middag

Hjemmelaget fiskegrateng

8. februar 2014

hjemmelaget fiskegrateng

En herlig hjemmelaget fiskegrateng som smaker utrolig godt. Skal jeg ha fisk til middag, så er en hjemmelaget fiskegrateng noe av det beste jeg kan få. De fleste har kanskje smakt fiskegrateng hos mor eller bestemor. Det er en middagsrett som har eksistert lenge, og en rett som selv «fiskehatere» kan spise. Ja, om du […]

Filed Under: Fisk og sjømat, Middag

  • 1
  • 2
  • Next Page »

Populære oppskrifter

  • dressing til salatDressing til salat
  • koke kålKoke kål
  • hvordan koke poteterHvordan koke poteter
  • Hjemmelaget tacokrydderHjemmelaget tacokrydder
  • Hjemmelaget jordbærsyltetøyHjemmelaget jordbærsyltetøy
  • Grovbrød uten frøGrovbrød uten frø
  • hel kylling i ovnSteke hel kylling i ovn
  • hjemmelagde karbonaderHjemmelagde karbonader
  • hjemmelagde kjøttkakerHjemmelaget kjøttkaker med egg
  • saus til biffSaus til biff
  • surkålHjemmelaget surkål (fermentert)
  • mating av surdeigMating av surdeig
  • biff stroganoffBiff stroganoff
  • myseMyse av kefir
  • pannekaker laget på surdeigPannekaker uten melk laget på surdeig
Matbok.no

Fokuset vårt er

  • lite raffinert sukker
  • mat fra grunnen
  • ren mat

Copyright © 2025 ·Lifestyle Pro Theme · Genesis Framework by StudioPress · WordPress · Log in